Гонзо тества трима в Левски

Чилийски нападател пристигна на проби в “Левски”. До края на седмицата се планира още най-малко двама футболисти от чужбина да дойдат на изпитателен срок.

По принцип “сините” от години не обичат да действат чрез проби. Така през века се появи само един футболист на място – Седрик Бардон през 2005-а. Но клубът е притиснат от немотията и треньорът Георги Иванов е принуден да пресява плява с надежда да се появи някое зърно.

Търсят се попълнения най-вече за атаката. Ако никой от дошлите на проби не бъде одобрен, има заредена нова партида за проби. Унгарският нападател Кристиян Немет (25 г.), бивш играч на “Ливърпул”, не е вариант за “Левски”, заяви Гонзо.

Спортният директор и треньор на “сините” отрече и твърденията на медии от Букурещ, че бившият румънски национал Даниел Никулае се разбрал за договор за 2 г. с “Герена”. Централният нападател не е по джоба на “Левски” като заплата. “Сините намалиха възнагражденията с 42% като месечният таван за тима е около 200 000 лв. Затова и идват играчи като за проби – с ниски финансови изисквания.

Още>>    

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.