Какво ново в PES 2014?

Научете всичко за новите функции и новия енджин на PES 2014.

Работейки повече от четири години върху новото издание от PES сериите, екипът разкри цяла нова система зад Pro Evolution Soccer 2014. Благодарение на Fox Engine от Kojima Productions, играта ще съдържа нова уникална графика, която пресъздава вълнението и вариетивността на футболен мач.

PES 2014 е базиран на шест ключови елемента, които ще определят физиката и функциите на играта:

  • TrueBall Tech: За първи път във футболна симулация, PES 2014 ще фокусира всичко около топката: как се движи и как играчите я използват. Физиката на топката, поведението на играча, скоростта и височината на подаването… всичко ще бъде взето предвид, за да се създаде най-реалистичното футболно преживяване.
  • Motion Animation Stability System (M.A.S.S.): Играчите също ще са важна част от играта с M.A.S.S., която ще увеличи реализма от физическия контакт между играчите, единоборствата и решенията, взимани на терена от AI, за да се получават по открити мачове докато се играе PES.
  • Сърце: Основна част от футбола са емоциите и подкрепата на феновете ще има влияние върху представянето на отбора, играейки функцията на “12-ти играч”. На терена представянето на индивидуален играч, добро или лошо, също ще има ефект върху отбора, повдигайки им морала при момент на индивидуална брилянтност, или карайки ги да го подкрепят, ако не се представя добре.
  • PES ID: Въведено в PES 2013, Player ID системата пресъздаде движенията на около 50 топ играча. В PES 2014 това число ще се увеличи драстично и също така системата ще важи за цели отбори, пресъздавайки стила им на игра.
  • Отборна игра: С новият Combination Plan потребителите ни ще могат да създават различни тактики в определени части от терена, използвайки трима или повече играчи.  Футболистите ще правят много различни набези да използват дупките в защитата или халфовата линия, ще използват фланговете или ще  се включват от втора позиция.
  • Ядрото: Една от най-големите промени ще е визуална, благодарение на новия енджин. Движението на играчите, детайлите на екипите, израженията на лицето, стадиони… Всичко ще пресъздава реалността. Протичането на мача няма да бъде прекъсвано, като няма да има cut-scenes след специфични събития. Нашите фенове ще видят промени във фаловете и дузпите, където ще има по-добра реакция от защитата и чувството ще е по-естествено.

Pro Evolution Soccer 2014 ще вкючва за първи път Азиатската Шампионска Лига с нови официално лицензирани клубове.  Други клубове и онлайн елементи ще бъдат част от играта, но ще са анонсирани по-късно.

Източник: https://www.konami-pes2013.com/en/2013/06/inside-pro-evolution-soccer-2014/

Becks

Главен редактор на PESBUL

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.