Конами разкри, защо PES 2014 не е Next gen

Konami обясниха защо са избрали да пропуснат next gen за PES 2014.

 

PES 2014 се очертава да бъде най-добрата игра в сериите за последните няколко години, но ще се подвизава само за кърент ген конзолите като Xbox 360 , PS3 и PC. Много от PES феновете влязоха в дискусии и полемики, защо Конами са решили да прескочат next gen тази година, но ето че Джон Мърфи и Манорито Хосода най-накрая обясниха, защо Конами са взели това решение.

Пред CVG  Хосода  каза :

Не сме сигурни колко бързо ще се усвои next gen, фен базата ни все още е с current gen, а ние искаме първо да имаме добра игра с новия ни енджин.

 

Джон Мърфи добавя:

Ще сме укорявани, ако го бяхме направили и ако не го бяхме направили. Мисля, че сме в малко по-различна позиция (спрямо ФИФА), защото отнесохме много критики относно производството на “next gen ”  версия, след като не бяхме подготвени .

Може би сме в малко по различна позиция  спрямо други компании и не може да разсеем работата за направата и на  некст ген игра.

Искаме да сме сигурни, че хората няма да ни критикуват, че сме  създали просто един второкласен порт. Имаме намерение да направим   нещо, което ще ни върне обратно там,  където трябва да сме по отношение на качеството.

Разочаровани или радостни сте от това изказване на  Конами ? Споделете Вашето мнение с нас .

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.