Минутка на Администратора !

Здравейте . Реших да взаимствам една рубрика от спортно шоу гонг, “минутка на водещия”.

В тази рубрика , ще коментирам на кратко всичко около сайта, PES сериите, Конами и т.н.

Като начало искам да напиша нещичко за PES 2015 и всичко около него.
На практика, толкова за коментиране няма, освен ,че е един от най лошите анонси на нова игра, които съм виждал ……. някога.
Всяка стъпка на Конами, тази година бе от лоша по лоша. Дали от незнание, некомпетентност, мързел или други причини , тази година Конами просто показаха среден пръст на всичките си фенове .

null

Реално , те говориха за PES 2015 много повече миналата година, за да оправдаят недовършената и осакатена 2014-ка и ” лозунга им ” NEXT YEAR ” с който вече феновете се шегуват по форумите, отново влезе в сила .

През 2013-та година, Конами говореше за PES 2015 , като проект, по който се работи дълги години , че ще е истинско НЕКСТ ГЕН изживяване и че не желаят да е просто HD версия на PES 2014 , не желаят да повтарят грешките си от минали години , но за жалост се случва точно това . Оказва се, че PES 2015 ще е подобрена версия на PES 2014 , с няколко HD текстури и 3D полигони в повече .
Отзивите на този етап са , че играта има добър респонс , добър контрол, но нищо по различно от PES 2014, дори и графично , което разочарова много хора, включително и мен, защото това адски много напомня на ситуацията около PES 2008, като се има в предвид с какъв графичен енджин разполагат и какво прави Коджима с него.

Другото странно нещо е ,че нямаме трейлър на играта . Август месец е ,но освен няколко скрийн шота и доста плосък прес релийз, нямаме нищо друго .Ако не броим ” шпионското видео ” от PES 2015 тура в Юнайтед , което бе блокирано и изтрити от всички youtube канали . По интересното е ,че точно това видео донесе повече положителни отзиви , за играта , колкото всяко друго действие на Конами .

Ако оставим на страна графика и геймплей, от към режими се очакват ” изненади ” . До колко тези изненади ще са положителни, те първа ще разберем, но това което се знае, че ще има режим, който чисто и просто ще е копие на UT на EA Sport , ще се включат вече и микротранзакциите, които поне според мен убиват гейминга, като цяло и не мисля , че ще го приема , някога . Подобрения по онлайн режима, но.. ” ние този филм сме го гледали ” тези подобрения се говорят всяка година и накрая винаги става ” NEXT YEAR ” . Така ,че колкото и да ми се иска… не мога да повярвам ,че Конами ще има голям прогрес от към качеството на този режим.
И така, това е за PES 2015 . Идва Геймском 2014 , играта ще е там, ще има много отзиви, видеа, отново пълни ” ботове ” щя е играят и ще ни ядосват , но това е част от шоуто . Дано и преди това все пак да има трейлър, който го чакаме вече.. 3 месеца, след като Конами го обявиха… абсурдно но факт. АКО НЕ… ТО .. NEXT YEAR !!!

Сега са сайта. Може би се забелязали, на скоро опреснихме малко вида му . Смятам това да се превърне в традиция, и да го правя всяка година, по това време.

И за край на първия епизод на рубриката ” Минутка на Администратора ” искам да споделя нещо ценно с Вас . Тъй като PES 2015 се пада нещо като .. юбилеен , 20 години от PES/WE/ISS сериите, реших да ви покажа моята лична колекция от оригинални футболни игри на Конами

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.