ФИКС ПАТЧ 2.0 ЗА PES 2019

Геймплей промени, нови лиги, лица и стадиони в предстоящия Data Pack 2.0 за PES 2019

 

 

Кonami днес анонсира датата на излизане на Data Pack 2.0 за PES 2019 – обновлението за играта ще бъде достъпно на всички платформи (PlayStation 4, Xbox One и Steam) безплатно на 25-ти октомври.

Козметичните промени ще включват над 100 обновени лица на играчите, няколко нови стадиона и най-новите бутонки на adidas, Nike и Puma.

Освен това ще видим цели 2 нови лиги – китайската CFA Super League и тайландската Thai League, като всички отбори от тях ще са лицензирани.

След анонса на партньорството между Konami и Монако за PES 2019, в новия Data Pack 2.0 ще се насладим на детайлно пресъздадения дом на Монако Stade Louis II. Другият стадион, включен в съдържанието, ще бъде новата eFootbal.Pro Arena, на която ще се играят срещите от предстоящите eSports турнири.

Може би най-очакваните промени в новия Data Pack ще бъдат по геймплея на играта. Те ще са главно фокусирани върху поведението на играчите, управлявани от компютъра – Konami обещават по-голямо разнообразие в атаките и по-адекватно поведение на вратарите, когато са един на един срещу атакуващ играч. Други важни промени ще бъдат подобрението на играта с глава в атака и позиционирането на играчите в защита, както и намаляването на точността на прехвърлящите удари.

Admin

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.