Pro Evolution Soccer Bulgaria ФИКС ПАТЧ 2.0 ЗА PES 2019 - Pro Evolution Soccer Bulgaria
Горещо

ФИКС ПАТЧ 2.0 ЗА PES 2019

От на 18.10.2018

Геймплей промени, нови лиги, лица и стадиони в предстоящия Data Pack 2.0 за PES 2019

 

 

Кonami днес анонсира датата на излизане на Data Pack 2.0 за PES 2019 – обновлението за играта ще бъде достъпно на всички платформи (PlayStation 4, Xbox One и Steam) безплатно на 25-ти октомври.

Козметичните промени ще включват над 100 обновени лица на играчите, няколко нови стадиона и най-новите бутонки на adidas, Nike и Puma.

Освен това ще видим цели 2 нови лиги – китайската CFA Super League и тайландската Thai League, като всички отбори от тях ще са лицензирани.

След анонса на партньорството между Konami и Монако за PES 2019, в новия Data Pack 2.0 ще се насладим на детайлно пресъздадения дом на Монако Stade Louis II. Другият стадион, включен в съдържанието, ще бъде новата eFootbal.Pro Arena, на която ще се играят срещите от предстоящите eSports турнири.

Може би най-очакваните промени в новия Data Pack ще бъдат по геймплея на играта. Те ще са главно фокусирани върху поведението на играчите, управлявани от компютъра – Konami обещават по-голямо разнообразие в атаките и по-адекватно поведение на вратарите, когато са един на един срещу атакуващ играч. Други важни промени ще бъдат подобрението на играта с глава в атака и позиционирането на играчите в защита, както и намаляването на точността на прехвърлящите удари.

Admin

About Admin

Основател на PES България

Трябва да сте влезли, за да публикувате коментар Влизане

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.