СЛУХОВЕ : БЕЗ PES 2021, А ПРОСТО СЕЗОНЕН ЪПДЕЙТ НА PES 2020 !?

Конами никога не са мълчали толкова дълго за новата си игра, явно е имало защо.

 

Просто нова игра няма да има. Да, този слух се засилва със всеки изминал ден в PES средите.

Първо, излезе лист с предполагаемите игри за PS5 , където PES 2021 липсваше, дни по късно се появи информация в Австралийската патентна служба, че заглавие eFOOTBALL 2021 SEASON UPDATA

Отново няма официално потвърждение от Конами, а само мълчане, но за сметка на това спекулациите набират скорост :

 

Все пак малко време остана и ще се разбере истината, но не може да се отрече, че подобни твърдения запалиха много дискусии в големите ПЕС форуми. Идеята за така наречения Season Pass (Сезонен пропуск) характерна за някои заглавия днешно време, но в PES вариант раздели феновете.

От една страна смятат, че така би било по честно, ако от Конами наистина са се концентрирали главно към нови енджин и PES 2022 , вместо да оцветят PES 2020 в нова обложка, менюта и я пуснат като цяла PES 2021 и нова игра, по добре да пуснат сезонен ъпдейт за 15-20 долара. От друга страна феновете са недоволни, защото не харесват PES 2020 и сега трябва да го играят още една година, също така  смятат, че Конами по скоро не желаят да влагат повече усилия и средства да еволюират играта, защото правят достатъчно пари от микротранзакциите в момента, и с минимални усилия, насочени главно  към MyClub, биха спечелили много повече пари от колкото ако решат да правят и продават изцяло нова игра.

Отново, когато Конами не прави новини, други хора са се заели с това.

Admin

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.