Фогтс: Азербайджан може да играе на Европейското

Селекционерът на Азербайджан Берти Фогтс демонстрира самочувствие преди поредния квалификационен цикъл. В първия си мач азерите приемат България на 9 септември в Баку.

“Предстои ни контрола с Русия, за която благодаря на колегите. След това имаме и квалификационен мач. За нас целта и в двата ще е за победа. Не мога да изляза и да им кажа утре да не се напрягат, защото е контрола и после да изисквам успех срещу българите.”

“Иначе можем да се класираме за Европейското първенство, ако имаме късмет. Да вземем за пример предния квалификационен цикъл. Тогава можехме да сме втори, но загубихме много точки навън, а срещу Русия съдията даде дузпа в последната минута, която можеше и да не отсъди.”

“Така че трябва и късметът да е с нас. Готвим се за мача с България на старта, но за състава ще знаете едва половин час преди началото, нямам намерение да разкривам нищо”, сподели Фогтс.

Берти Фогтс бе треньор на Германия на световното първенство в САЩ, когато победихме немците с 2:1 на четвъртфинал. Той бе начело на тима и следващото лято, когато ги обърнахме от 0:2 до 3:2 в квалификация за европейското първенство през 1996 година.

Още>>    

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.