Pro Evolution Soccer Bulgaria Nissan превръща кола в гейм контролер - Pro Evolution Soccer Bulgaria
Горещо

Nissan превръща кола в гейм контролер

От на 27.10.2015

Ето нещо, което звучи супер шантаво, но всъщност е реално – Nissan обяви намерението си да превърне един от своите автомобили в контролер, с който може да играете на Pro Evolution Soccer 2016.

Точно така.

Става въпрос за модел Nissan Qashqai, който е свързан с PlayStation 4 и може да се използва, за да играете на новата футболна симулация на Konami. Принципно, да използваш кола, за да играеш на рейсър сигурно щеше да е по-готино, но това също изобщо не е лошо постижение.
 

 

 

"Project Controller на Nissan представлява интерактивен проект за превръщането на един автомобил в контролер за PES 2016 – нещо, което се случва за пръв път в историята на гейминга", казва компанията.

Японският производител е спонсор на Шампионската лига, за която Konami има лиценз и така двете компании са решили да създадат едно уникално съвместно начинание.

Контролерът ще бъде демонстриран официално по време на срещата между Малмьо и ПСЖ от Шампионската лига, която ще се проведе на 25 ноември. Ако не сте сигурни какво може да очаквате, вижте това видео.

Вижте повече: KALDATA.COM

 
 

Admin

About Admin

Основател на PES България

Трябва да сте влезли, за да публикувате коментар Влизане

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.