Pro Evolution Soccer Bulgaria Nissan превръща кола в гейм контролер - Pro Evolution Soccer Bulgaria
Горещо

Nissan превръща кола в гейм контролер

От на 27.10.2015

Ето нещо, което звучи супер шантаво, но всъщност е реално – Nissan обяви намерението си да превърне един от своите автомобили в контролер, с който може да играете на Pro Evolution Soccer 2016.

Точно така.

Става въпрос за модел Nissan Qashqai, който е свързан с PlayStation 4 и може да се използва, за да играете на новата футболна симулация на Konami. Принципно, да използваш кола, за да играеш на рейсър сигурно щеше да е по-готино, но това също изобщо не е лошо постижение.
 

 

 

"Project Controller на Nissan представлява интерактивен проект за превръщането на един автомобил в контролер за PES 2016 – нещо, което се случва за пръв път в историята на гейминга", казва компанията.

Японският производител е спонсор на Шампионската лига, за която Konami има лиценз и така двете компании са решили да създадат едно уникално съвместно начинание.

Контролерът ще бъде демонстриран официално по време на срещата между Малмьо и ПСЖ от Шампионската лига, която ще се проведе на 25 ноември. Ако не сте сигурни какво може да очаквате, вижте това видео.

Вижте повече: KALDATA.COM

 
 

Admin

About Admin

Основател на PES България

Трябва да сте влезли, за да публикувате коментар Влизане

Оставете коментар