Havok технология в PES 2014

Havok са лидери в развиването на 3D интерактивната технология за игри. Сега те ще помогнат на Kонами да създадат най-реалистичната футболна игра в лицето на PES 2014.

Те ще предоставят анимации и промени във физиката, които да помогнат за реализма на играта.  Всяко индивидуално движение на играта е реалистично пресъздадено според неговата маса и физика и всеки екип реагира на движенията и скоростта на играча благодарение на тази технология от Havok.

Арноуд Сейнт-Мартин (Регионален директор в Havok за Азия) казва:

Движението и физиката на играчите са ключов компонент от играта, затова е истинска чест за Havok да предоставя тези елементи на Конами за PES 2014. PES отборът беше мотивиран да разшири границите за това, което е възможно във футболна игра и през тези години Havok работи с талантлив отбор за да интегрира технологията, която може да направи PES по-реалистичен. Ние смятаме, че футболните фенове ще оценят как технологията на Havok ще премахне границата между спорт и симулация и ще предостави реалистично футболно усещане.

 

Тадахиро Манмото добави към това:

PES е водеща спортна марка, която се играе по цял свят. Наистина е чест за нас, че PES 2014 съдържа технологии на Havok за да достави още по-реалистични усещания на футболните фенове по целия свят. Аз съм убеден, че играчите ще са развълнувани от по-реалистичното представяне на играчите на терена. Ние сме много горди от факта, че технологиите на Havok помогнаха за това усещане.

 

 

Becks

Главен редактор на PESBUL

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.