PES 2015 – Първи снимки и впечатления

След падането на ембаргото и фиаското на Конами с ” геймплей трелъра ” , дойде време да синтезираме и първите отзиви , да покажем първите снимки от играта .

На кратко PES 2015 е чисто и просто подобрена версия на PES 2014, поне графично, не очаквайте съществена разлика, освен по детайлна публика . В геймплея обаче хората намират доста разлики .

Като положителни страни е изтъкнат дрибъла, който е далеч по точен и отзивчив , променен е и R2 бутона- близкия контрол . Има силно очертана индивидуалност на играчите , от към движения ,което тотално бе изгубено в PES 2014 . Други положителни страни на играта, които бяха изредени , са реферите, фрейрейда, камерата , движението на играчите, 3Д моделите и лицата . От конами също така обещаха нови режими, както онлайн така и офлайн. Като цяло онлайна им е бил приоритет, но това вече сме го чували през годините и знаем какъв е бил резултата .

Има доста критики, които няма как да се споменат . Графиката, която не е лоша… за PS3 , но може да се иска много повече за новото поколение конзоли . Особено след като виждаме другите фирми какво предлагат и качеството на графиката в МГС , който ползва същия графичен енджин . Вратарите отново са посочени като ” слаба страна ” в PES 2015 , ударите явно си остават като проблем от PES 2014, разочаровани са от физиката на топката , светлините , цветовете и светлосенките в играта също не са били на ниво, но това като цяло се препокрива с критиките към графиката . Реакциите на играчите също имали нужда от подобрение , както играта в защита и липсата на достатъчно анимации бяха посочени като отрицателните неща в билда , демото което имаха възможност доста хора да опитат.

На кратко , всички обещания на Конами ,че PES 2015 няма да е просто HD версия на PES 2014, може би са били просто P.R. . Добре е да отбележим ,че билда , който е бил показан на Е3 е в доста ранна фаза .

Ето и снимките , които Ви обещахме

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.