Pro Evolution Soccer Bulgaria PES 2017 – Анонс - Pro Evolution Soccer Bulgaria
Горещо

PES 2017 – Анонс

От на 25.05.2016

Днес отвори врати новия официален сайт на Конами за PES 2017 .

Заедно , с новия сайт излезе и анонс в който на кратко бяха обявени новите ключови подобрения в PES 2017.

Лозунга тази година е " КОНТРОЛИРАЙ РЕАЛНОСТТА "

Real Touch

Виж как различните играчи контролират топката по уникален и различни начини според това, къде и как ги оправляваш, диктувайки вървежността на играта въз основа на това как те реагират на непредвидимото движение на топката.

 

Precise Pass

Прецизен пас : Комбинирайки реалистично докосване и реалистични физики на топката, подаването между играчите е истинско изкуство в PES 2017. От много неща зависи скоростта и точността  на топката. Пасове направени в точния момент  ще довеждат до перфектна траектория, създавайки страхотно чувство на удовлетворение в момента  на създаването му. 

 

Goal Keeping

Вратарите претърпяват страхотен скок в качството благодарение на добавени нови анимации и движения, правейки ги най-подвижните в историята на поредицата. Моментите в атака ще са по-драматични от всякога, носейки страхотно чувство на постижение след всеки гол.

 

Total Team Control

Играчите могат мигновено да променят стила на игра от атака в защита, нещо което може да бъде настройвано и внимателно контролирано с опростени контроли, позволявайки  ти внезапно да реагираш в дадена ситуация.

 

Advanced Instructions

Стратегии като ''Тики-така'' или ''Плътно пазене'', които зависят много от философията на даден отбор могат да бъдат включвани от ''Напреднали инструкции'',нещо което добавя разнообразие в плана ти за победа.

 

Corner Kick Strategies

Ще контролиране изцяло играта в защита при статични положения , като ще имате опция за маркиране на играчи или зонова защита.Същото важи и за играта в атакуващ план .

 

Adaptive AI

За пръв път във футболна игра, изкуствения интелект ще се адаптира и учи в реално време, в зависимост по какъв начин се развива мача или по какъв начин играете срещу него .

 

Authentic Visuals

PES 2017 ще се възползва още по добре от възможностите на FOX ENGIN. Всичко е значително подобрено , от  играчите, до тревата на стадиона и феновете . Никога играта не е изглеждала толкова реалистично .

 

Natural Player Movement

Стотици нови анимации вдъхват живот на играчите , и не само това . С новите функцкии , като Real Touch и Precise Pass се допренася за по реална визия на движенията .

 

 

 

Admin

About Admin

Основател на PES България

Трябва да сте влезли, за да публикувате коментар Влизане

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.