Отборите в WE 2015 – Без Лудогорец ?

Днес официалния сайт на WE 2015 ( Winning Eleven ) публикува списък с отборите .

null

(кликни върху снимката за да видиш пълния списък)

Противно на очакванията и обявеното от официалния сайт на ПФК Лудогорец, Българския шампион липсва .

Надяваме се това да не е пълен и краен списък, или да е станало някакво недоразумение от страна на Конами , или просто Лудогорец ще бъде добавен с DLC патч след пускането на играта .

Екипа на PESBUL ще направи запитване към администраторите и екипа на сайта на Лудогорец за коментар и при първа възможност ще публикуваме подробности .

Admin

Основател на PES България

3 thoughts on “Отборите в WE 2015 – Без Лудогорец ?

 • 01.11.2014 в 18:09
  Permalink

  Нещо не сте разбрали правилно – може ли да ми цитирате къде в сайта на Лудогорец е пишело, че отбора ще го има в играта. Аз прочетох, че е подписан договор за сътрудничество и реклама (или нещо подобно), като ще бъде пусната лимитирана обложка на играта с Лудогорец. От това всички сте си направили извода, че ще ги има в играта, така ли е? Да четем публикацията и да разсъждаваме над текста!?! 😉

  • 01.11.2014 в 23:26
   Permalink

   Жоре.. нали разбираш ,че Конами хич не ги интересува лудогорец дали ще ги има на обложките и дали ще си продават фланелките.. единсвеното нещо поради ,което Конами подписва договор с даден клубен отбор е .. да ползва името му в играта си , да имат лицензирани отбори , НЯМА ДРУГА ПРИЧИНА 😉

   Да, има кампании и елементи които вървят ръка за ръка с подобно сътрудничество, като тези рекламни материали, но това е част от ” играта ” .

   Да не говорим , че ще е адски смешно , да пуснат обложка на ПЕС 2015 с играчи на лудогорец и лудогорец да ги няма в играта 😀 дори звучи като виц 😉

   Според мен и да ги няма в DAY ONE EDITION на играта, ще ги добавят с DLC , както често се случва. Просто много късно подписаха договора.

   • 02.11.2014 в 08:52
    Permalink

    Играя PES от първата и поява (за PS1) и за мен ще е адски готино да има БГ отбор в него. Когато прочетох новината за договора между Лудогорец и КОНАМИ си помислих, че тази година са решили всички участници в Шампионската Лига да са лицензирани, но както виждаме не липсва само Лудогорец. Няма ги Базел, а мисля, че не е нужно да сравняваме популярността на двата отбора. Все пак, знаем, че става дума за лицензи и не се знае дали не е даден ексклузивитет на сериите FIFA (както е с отбора на Борусия Дортмунд например). Кактро и да е много се отплеснах, но аз не по-малко се надявам Лудогорец да ги има, тъй като ще е един отбор по-малко за правене от мен.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.