Начало форум Pro Evolution Soccer Pro Evolution Soccer 2017 Дискусии : Всичко за Pro Evolution Soccer 2017

Дискусии : Всичко за Pro Evolution Soccer 2017Мнения: 38
Новините до сега :
Изображение


Real Touch
Изображение
Виж как различните играчи контролират топката по уникален и различни начини според това, къде и как ги оправляваш, диктувайки вървежността на играта въз основа на това как те реагират на непредвидимото движение на топката.Precise Pass
Прецизен пас : Комбинирайки реалистично докосване и реалистични физики на топката, подаването между играчите е истинско изкуство в PES 2017. От много неща зависи скоростта и точността на топката. Пасове направени в точния момент ще довеждат до перфектна траектория, създавайки страхотно чувство на удовлетворение в момента на създаването му.Goal Keeping
Вратарите претърпяват страхотен скок в качството благодарение на добавени нови анимации и движения, правейки ги най-подвижните в историята на поредицата. Моментите в атака ще са по-драматични от всякога, носейки страхотно чувство на постижение след всеки гол.Total Team Control
Играчите могат мигновено да променят стила на игра от атака в защита, нещо което може да бъде настройвано и внимателно контролирано с опростени контроли, позволявайки ти внезапно да реагираш в дадена ситуация.


Advanced Instructions
Изображение
Стратегии като ''Тики-така'' или ''Плътно пазене'', които зависят много от философията на даден отбор могат да бъдат включвани от ''Напреднали инструкции'',нещо което добавя разнообразие в плана ти за победа.


Corner Kick Strategies
Изображение
Ще контролиране изцяло играта в защита при статични положения , като ще имате опция за маркиране на играчи или зонова защита.Същото важи и за играта в атакуващ план .


Adaptive AI
За пръв път във футболна игра, изкуствения интелект ще се адаптира и учи в реално време, в зависимост по какъв начин се развива мача или по какъв начин играете срещу него .


Authentic Visuals
Изображение
PES 2017 ще се възползва още по добре от възможностите на FOX ENGIN. Всичко е значително подобрено , от играчите, до тревата на стадиона и феновете . Никога играта не е изглеждала толкова реалистично .


Natural Player Movement
Изображение
Стотици нови анимации вдъхват живот на играчите , и не само това . С новите функцкии , като Real Touch и Precise Pass се допренася за по реална визия на движенията .

Назад към Pro Evolution Soccer 2017

cron