Начало форум Pro Evolution Soccer Pro Evolution Soccer 2019 Дискусия : Pro Evolution Soccer 2019

Дискусия : Pro Evolution Soccer 2019Мнения: 38
Подгответе се да усетите Силата на Футбола, както гласи официалният рекламен слоган на Pro Evolution Soccer 2019!

Изображение


В официално изявление, от KONAMI обявиха точната премиерна дата за новата част на легендарната си спортна поредица. Футболният симулатор ще приветства феновете на виртуалните си стадиони на 30 август, а платформите, за които ще бъде налична играта са PlayStation 4, Xbox One и PC. PES 2019 ще има две физически издания. Новото лице на играта – звездата на Барселона Филипе Коутиньо – ще бъде върху обложката на стандартното, а Дейвид Бекъм ще приветства запалянковците от обложката на специалното. Последното ще дава възможност на геймърите да отключат допълнителни бонуси в режима myClub.“От KONAMI се вслушаха в желанията и предложенията на феновете и в резултат PES 2019 ще бъде най-добрата игра във франчайза към днешна дата“ заявява смело Джонас Лигаард, Старши директор на отдела за маркетинг и бизнес развитие в Konami Digital Entertainment :

Нашето основно желание беше да дадем на феновете дори повече от това, което искат и да им го доставим по-рано от всякога. На 30 август ги очакват повече лицензирани лиги и отбори и ново надграждане на върховия геймплей с марката PES. Ние вярваме в Силата на Футбола и поради тази причина PES 2019 ще бъде нашата най-силна игра до момента, с поддръжка на 4К резолюция, подобрено представяне на индивидуалността на отделните играчи и пренасяне на екран на всички аспекти от реалния футбол!В PES 2019 феновете ще станат свидетели на абсолютно автентични движения и поведение на футболистите.

Бекъм и Коутиньо, наред с още десетки детайлно пресъздадени звезди, ще присъстват в играта – всеки със своя уникален стил и поведение. Играта издига яркото усещане за индивидуалност на футболистите до нови висоти, добавяйки множество нови умения, даващи възможност на геймърите да импровизират и да проявяват креативност в отиграванията.

Изображение

Намирането на пролука срещу по-силни опоненти също ще претърпи промяна, благодарение на функцията “Видима Умора”, която ще дава своето отражение върху представянето на футболистите и поведението им на терена. Новите механики за стрелба ще се възползват пълноценно от подобрената физика, позицията на футболиста спрямо топката и индивидуалните умения на играча. Вкарването на гол в PES 2019 ще бъде по-удовлетворително от всякога, благодарение на новата реалистична физика на мрежата, добавените методи за отпразнуване на попадението във вратата и новите анимации на тълпите по трибуните.

Изображение

Красивата игра никога досега не е изглеждала по-добре, благодарение на Enlighten софтуеъра, осигуряващ реалистични визуални ефекти и поддръжката на 4К и HDR на всички платформи.PES 2019 предлага още драстични завишения в детайлността на зрителите, реалистична трева по терена и динамични метеорологични условия. Последните предполагат към завръщане в играта на любимите за феновете мачове по време на снеговалеж.

Изображение

Най-значимите подобрения, логично, идват в режима myClub с новите начини, по които геймърите ще изграждат отборите си, като – благодарение на регулярните ъпдейти – отделните футболисти в играта могат да получават временни бонуси към характеристиките си, базирани на постиженията и победните им серии в реални мачове.От KONAMI заявяват с гордост, че продължават партньорството си и с най-големия предсезонен футболен турнир в света – Международната купа на шампионите (на английски – International Champions Cup или ICC). Елементи от ICC ще бъдат интегрирани в режима Master League, който също така ще включва и нова система за преговори и реалистични трансфери, издигащи PES 2019 до нови нива на реализъм.

Изображение

PES 2019 ще очаква феновете на красивия спорт в деня на премиерата си в магазините на официалния дистрибутор на KONAMI за България – Pulsar. И, както повеляват традициите на единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри у нас, при предварителна поръчка ще получите играта с 10% отстъпка от крайната цена без нужда от предплащане и с безплатна доставка до посочения адрес при поръчка от http://www.pulsar.bg.

Назад към Pro Evolution Soccer 2019

cron