Havok технология в PES 2014

Havok са лидери в развиването на 3D интерактивната технология за игри. Сега те ще помогнат на Kонами да създадат най-реалистичната футболна игра в лицето на PES 2014.

Те ще предоставят анимации и промени във физиката, които да помогнат за реализма на играта.  Всяко индивидуално движение на играта е реалистично пресъздадено според неговата маса и физика и всеки екип реагира на движенията и скоростта на играча благодарение на тази технология от Havok.

Арноуд Сейнт-Мартин (Регионален директор в Havok за Азия) казва:

Движението и физиката на играчите са ключов компонент от играта, затова е истинска чест за Havok да предоставя тези елементи на Конами за PES 2014. PES отборът беше мотивиран да разшири границите за това, което е възможно във футболна игра и през тези години Havok работи с талантлив отбор за да интегрира технологията, която може да направи PES по-реалистичен. Ние смятаме, че футболните фенове ще оценят как технологията на Havok ще премахне границата между спорт и симулация и ще предостави реалистично футболно усещане.

 

Тадахиро Манмото добави към това:

PES е водеща спортна марка, която се играе по цял свят. Наистина е чест за нас, че PES 2014 съдържа технологии на Havok за да достави още по-реалистични усещания на футболните фенове по целия свят. Аз съм убеден, че играчите ще са развълнувани от по-реалистичното представяне на играчите на терена. Ние сме много горди от факта, че технологиите на Havok помогнаха за това усещане.

 

 

Becks

Главен редактор на PESBUL

One thought on “Havok технология в PES 2014

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.