PES 2014 ще бъде на Gamescom 2013 и PES 2014 демо през Август !?

От Kонами днес анонсираха ,че PES 2014 достъпен за широката публика за пръв път на Gamescom 2013 в Кьолн .

По традиция това мероприятие се провежда през август месец  ,тази година избраните дати са  от 21-ви до 25-ти . Ето и буквално официалното съобщение на Конами :

 

Конами и gamescome имат дълго и вълнуващо сътрудничество . С тази основа ние влизаме в предстоящия Gamescom с три много силни заглавия, които всеки един посетител на Кьолн ще може да опита : Абсолютно новия PES 2014 , спираща дъха  Castlevania: Lords of Shadow 2 и дебютиращата за РС  ,Lords of Shadow – Ultimate Edition. Gamescome е важна част от Европейския гейъм-календар, затова с нетърпение  чакаме  да покажем всеки детайл на нашите нови продукции .

Като цяло, тази новина , не е новина, очакваше PES 2014 да бъде на GC 2013  .Новината , която всички чакаме обаче е анонса за демото на PES 2014, който се очаква да бъде направен в близките дни .
Днес също така се провежда плейтест на PES 2014 във Франция , пред закрити врати и от там долетя новината или слуха ,че PES 2014 ще излезе на 9-ти октомври . Все още няма официално потвърждение на това, но ако е вярно и ако свържем нещата изредени до тук,  всичко води към това, че демото на ПЕС 2014 ще излезе в края на Август или началото на Септември .

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.