PES 2015 за РС БЕЗ NEXTGEN И БЕЗ ДЕМО !

Абсурдните действия на Конами тази година нямат край .

След като разочароваха всички с първия си трейлър, който така и не дойде , Конами побързаха да убият ентусиазма на РС феновете , след като намекнаха ,че PES 2015 за РС, по скоро ще е Xbox 360 и PS3 версия. Качеството на графиката ще е далеч от тази на next gen конзолите,но обещават ,че геймплея и режимите ще са същите .

Това стана ясно след като PESFan и Адам Бахти, пуснаха няколко туитъра в мрежата по тази тема. Също става ясно ,че за разлика от Конзолите, демо за РС версията не е потвърдено .

Индикациите за подобно отношение към РС юзърите на Конами бяха на лице , още миналата година и тази развръзка , лично аз я предсказвах .

Тази лоша новина засенчи дори друго голямо събитие. PES 2015 спечели приза за най – добра спортна игра на GC 2014 .

null

Ако се търси причина , защо Конами са решили така да ” порежат ” РС феновете си , то тя е ясно на всички – ниските продажби на РС версията . Причината за ниските продажби , явно от Конами се обясняват с ” тежкта графика ” която имаше PES 2014. Според нас играта не бе оптимизирана добре . Явно от Конами се надяват , че ако графиката не е прекалено добра и играта е по лека, повече хора ще си я купят . Или от Конами не желаят да интегрират изцяло Next Gen версия на PES за РС, заради пиратството , което се вихри при тази платформа , не него винаги го е имало, така че , ако това е причината е адски глупава.

Аз мен , лошите продажби на РС версията се дължи изцяло на ниското качество на PES 2014. Играта е с много проблеми, недовършена , няма причина хората да влагат пари в нея , след след като играта ” не струва ” .

Този факт EA Sport го разбраха , които имат доста солидни продажби дори и за РС и решиха да инвестират повече ресурси в тази платформа . Практически ФИФА ще е единствената next gen футболна игра за РС през 2014-2015 .

Admin

Основател на PES България

3 thoughts on “PES 2015 за РС БЕЗ NEXTGEN И БЕЗ ДЕМО !

 • 09.09.2014 в 10:27
  Permalink

  Абе авторе , що за тъпизми си писал ? Какво направиха от ЕА Миналата година ? Имаха нект ген и не некст ген , сега КОнами правят същото , а и главната причина беше че им хакнаха демото на 2013 и демото го направиха със 100 отбора и нагоре . Ама явно толкова следш ПЕС

  • 16.09.2014 в 01:36
   Permalink

   @асдадаас Нали разбираш ,че дори и ЕА да са направили подобна глупост, това не оправдава Конами !?А и , ЕА може да си го позволи… продава милиони , десетки милиони копия на FIFA всяка година,нещо с което Конами не могат да се похвалят, особено тази година .

   А дали пък от Конами не искат да вярваш че липсата на демо е в хакерите и патчерите ? Боже.. сега като се замисля.. колко е глупаво от тяхна страна АКО наистина мислят ,че това е причината за подобни решения.. ?? Спомни си .. демото на PES 2012 бе хакнато и добавени много нови отбори, също така и на PES 2011, PES 2010 , PES 2009 , PES 2008 … да продължавам ли ?? Всяка година демото на FIFA се хаква редовно , добавят се стотици отбори, дори режими се отключват.. но това не пречи на ЕА да си пускат демо редовно , заедно с конзолното, също така да пускат некст ген версия на играта си и за РС .. защо ? Защото предлагат пакет от режими и геймплей, поддръжка и т.н. . Пакет който се харесва и харчи, Конами на този етап не предлагат .. подобна ” екстра ” макар , че да наречеш екстра нещо което е задължително за съвременните игри.. а именно да.. СТАВАТ ЗА ИГРА… е малко грубо .. но в екстра се превърна това да имаме добър PES. ОК, да кажем демото на PES 2013 е “наранило” конами .. след като си голям спец и ” следиш от късно ПЕС ” , как мислиш са продажбите на PES 2014 за РС ? След като решиха да не го пускат на време, да го забавят до след излизането на играта ?? Ако не знаеш,аз ще ти кажа.. резултатите са плачевни , най зле продавания ПЕС от години .. Защо !? Отговора е очеваден.. след като имаш демо от една страна и от друга имаш цялата игра по торентите.. кое ще свалиш !? Да, знам , ще кажеш ,че ” истинския ПЕС фен , няма да свали играта а ще си я купи ” да, и истинския ПЕС фен я купува, така или иначе, но това е супер недостатъчно . Масовия геймър, масовия потребител , от който Конами има нужда, има нужда от парите му , поставен пред какъв избор, ДЕМО ИЛИ ЦЯЛА ИГРА, предпочита да опита финалния продукт, цялата игра и тя беше абсолютен ШИТ , който дори и дузината патчове не я оправиха . Това погубва Конами, глупави и необмислени решения, глупав и некадърен P.R. , също така като цяло много лоша работа почти във всички звена и тотално незачитане на феновете си придружено с арогантно поведение . Може би след като собственик на този сайт.. не бива да съм толкова краен в мнението си ,но случващото се до момента, не ми дава дори и нотка оптимизъм… дано да ме опровергаят и след всичките гаври и грешки тази година,…. … все…. пак …. PES 2015.. да .. става.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.