PES 2016 идва на15/17 септември с много нови възможности | E3 Трейлър

PES 2016 ще излезе след малко повече от три месеца, което е много по-рано от обичайното.  Конами обявиха, че играта ще излезе на 15ти/17-ти септември (в зависимост от региона), което означава около една седмица по-рано от FIFA 16.

Още по-интересно е, че Конами обявиха много подобрения и нови опции. Изглежда, че са слушали мнението на феновете. Преди да започнем, ето я и предполагаемата обложка:

Свеж геймплей – Вълнуващи нововъведения, които потвърждават факта, че PES сериите са номер едно по отношение на геймплей.

 • Подобрена система за сблъсъци между играчите – Физическите сблъсъци са реализирани в PES 2016 благодарение на значително подобрена система, която изчислява как играчите взаимосдействат, създавайки различен изход в зависимост от вида на единоборство.

 • Въздушни единоборства – Благодарение на новата физика, въздушните двубои се превръщат в уникално преживяване през тази година. Използвайте левия аналог за да се борите със съперника или да намерите по-добра позиция за удар с глава/воле.

 • 1v1 Контрол – В Pes 2016 1v1 контролът на играч е подобрен и предоставя много възможности за движения със сегашните контроли. Времената за реакция бяха подобрени, което позволява на играчите да се измъкват от трудни ситуации. Също така смяната на посоката чрез резки движения на тялото кара противниковите защитници да губят баланса си. Ситуациите 1 срещу 1 предлагат много възможности, точно както е и в реалния живот за тези, които са достатъчно смели да ги опитат. Техниката и точният момент могат до доведът до създаване на опасни шансове в следствие от загуба на баланс на защитник. 

 • Перфектна защита – Правейки единоборство в перфектния момент ще избута противниковия играч от пътя, за да бъде възвърнато владението на топката, от което може да последват опасни контра-атаки.

 • Вратарско ID –В опит да подобрят качеството и да добавят уникална индивидуалност в представянето на вратарите, бяха въведени нови параметри като Улавяне, Изчистване, Падане и Избиване. Това прави играчите уникални и вече може да разчитате на тях да уволят топката вместо да я избият или да определите кой е по-добър в спирането на блокирането на удари от близко разстояние.

 • Контрол при празнуването – Още една новост за сериите. Играчите вече имат пълен контрол над празнуването при гол и могат да ги използват с натискането на бутон.

Фундаментални промени – Нови значителни пробмени върху ключови режими и опции на играта

          

 

 • Нова Мастър Лига – Всеизвестната и популярна Мастър лига е напълно обновена и позволява на играчите да се впуснат в дълбините на мениджърския свят на футбола. Всеки елемент е направен наново, започвайки от менютата и стигайки до новата трансферна система. 

 • Нови графични подобрения –Благодарение на многото функции на Fox Engine, визуалната страна на играта е претърпяла огромно обновление. Ще станете свидетели на динамичното движение на водата от дъжда при шпагати, също и настилката ще реагира реалистично при удари.

 • Динамично време – За първи път в PES сериите ще станем свидетелни на динамично време, което означава, че има шанс да завали по време на мач. Като добавим и реалистичната физика на топката, дъждът ще променя скоростта на пасовете и ще създава проблеми с овладяването на топката при не чак толкова техничните играчи. Защитниците понякога ще се подхлъзват, ако са поставени в неудобна ситуация 1 на 1 със съперник. Тази опция ще може да бъде използвана във всички офлайн режими и ще оказва влияние върху крайния изход на мача.

 • Нова физика на топката – Станахме свидетели на много подобрения в това отношение през последните години, но PES 2016 достига ново ниво на реализъм, което прави играта уникална и непредвидима във всеки един момент.

 • myClub – Тъй като за първи път е добавен в PES 2015, myClub бива обновяван седмично, сега той ще бъде подобрен за PES 2016 според исканията на феновете. Подобренията ще представят нова система за оценяне на играчите и футболити ексклузивно направени за този гейм моуд. Използвайте GP-точки, които се събират чрез изиграните от вас мачове или myClub точки за да изживеете едно реалистично ръководене на отбор комбинирано със стремежа на играчите да се представят по-добре в отбора ви. Избери мениджър, треньор и стратегия която ще е най-добра за вашите играчи. Изгради отбора си и остави завещание!

 • Динамичен ъгъл за ''wide'' камера – Новия ъгъл дава по-голяма видимост на терена, позволявайки да планираш и нагласяш своите играчи във въздушните битки за топката, или да забелязваш по-лесно включващоя се защитник в атака, благодарение на добрия изкуствен интелект на играчите. Камерата ще се приспособява в зависимост от това каде точно се намира топката и ще предоставя възможно най-удобната гледка по време на мач.

 • Коментатори – Нови английски и немски коментатори със Петър Друри и Марко Хагеман присъединявайки се към PES тийма на KONAMI. Спецялно за Master League са записани реплики коментиращи трансфери, развитие на играчи и моментно представяне на отбора. 

 • PS4 добавяне на снимки – Едитора в PES винаги е играл голяма роля. Затова нанасят някои промени по него, които вече позволяват на играчите с PS4 да създават перфектни реплики на екипи и лога.

 • Пре-ордър съдържание – Имай предимство в myClub със предварителна заявка.

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.