PES 2017 – Анонс

Днес отвори врати новия официален сайт на Конами за PES 2017 .

Заедно , с новия сайт излезе и анонс в който на кратко бяха обявени новите ключови подобрения в PES 2017.

Лозунга тази година е " КОНТРОЛИРАЙ РЕАЛНОСТТА "

Real Touch

Виж как различните играчи контролират топката по уникален и различни начини според това, къде и как ги оправляваш, диктувайки вървежността на играта въз основа на това как те реагират на непредвидимото движение на топката.

 

Precise Pass

Прецизен пас : Комбинирайки реалистично докосване и реалистични физики на топката, подаването между играчите е истинско изкуство в PES 2017. От много неща зависи скоростта и точността  на топката. Пасове направени в точния момент  ще довеждат до перфектна траектория, създавайки страхотно чувство на удовлетворение в момента  на създаването му. 

 

Goal Keeping

Вратарите претърпяват страхотен скок в качството благодарение на добавени нови анимации и движения, правейки ги най-подвижните в историята на поредицата. Моментите в атака ще са по-драматични от всякога, носейки страхотно чувство на постижение след всеки гол.

 

Total Team Control

Играчите могат мигновено да променят стила на игра от атака в защита, нещо което може да бъде настройвано и внимателно контролирано с опростени контроли, позволявайки  ти внезапно да реагираш в дадена ситуация.

 

Advanced Instructions

Стратегии като ''Тики-така'' или ''Плътно пазене'', които зависят много от философията на даден отбор могат да бъдат включвани от ''Напреднали инструкции'',нещо което добавя разнообразие в плана ти за победа.

 

Corner Kick Strategies

Ще контролиране изцяло играта в защита при статични положения , като ще имате опция за маркиране на играчи или зонова защита.Същото важи и за играта в атакуващ план .

 

Adaptive AI

За пръв път във футболна игра, изкуствения интелект ще се адаптира и учи в реално време, в зависимост по какъв начин се развива мача или по какъв начин играете срещу него .

 

Authentic Visuals

PES 2017 ще се възползва още по добре от възможностите на FOX ENGIN. Всичко е значително подобрено , от  играчите, до тревата на стадиона и феновете . Никога играта не е изглеждала толкова реалистично .

 

Natural Player Movement

Стотици нови анимации вдъхват живот на играчите , и не само това . С новите функцкии , като Real Touch и Precise Pass се допренася за по реална визия на движенията .

 

 

 

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.