PES 2022 NEXT GEN И UNREAL ENGINE ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНИ

Днес Конами изненада всички с туйзър на Unreal Engine 

 

След неспокойните дни, от Конами все пак решиха да вкарат малко яснота в ситуацията около PES сериите.

Докато гейминг индустрията приветства новата генерация конзоли, ние вярваме, че сега е перфектният момент да споделим някои от плановете ни за бъдещето на PES.

В тази връзка сме развълнувани да обявим, че вече работим върху следващата футболна игра от ново поколение, която цели да олицетвори нашата главна идея: “Теренът е наш / The Pitch is Ours”

Новото заглавие се разработва с обновен енджин в лицето на Ultimate Engine, който ще ни позволи да подобрим играта във всички аспекти. Очаквайте по-реалистични 3D-модели на футболистите, както и нови анимации, подобрена физика, фотореалистична графика, и още много.

Знаем, че много от вас се вълнуват относно myClub и Master League, и ние нямаме търпение да споделим нововъведенията, върху които работим.

Длъжни сме да споделим обаче, че всичко, което целим да постигнем с дебюта ни на следващото поколение конзоли, означава, че фокусът ни трябва да бъде главно в тази посока. В тази връзка решихме, че тази година PES ще бъде само обновен чрез DLC за новия сезон (Season Update). Сигурни сме, че тазгодишният PES все още има какво да предложи на феновете, докато ние работим по следващото заглавие.

Тази година се навършва четвърт век от излизането на първата PES игра. За да отбележим това събитие, и за да покажем своята благодарност към своите лоялни фенове, се радваме да обявим, че тази есен PES ще бъде на достъпна цена и ще включва бонуси по случай 25-тата годишнина.

Планът ни е да започнем тестването на следващия PES от ново покеление около средата на 2021 г., и по-късно през годината той да бъде пуснат на пазара.

През това време се надяваме да ви приветстваме обратно на терена с излизането на новия сезонен ъпдейт.

Очаквайте още новини относно проекта от ново поколение, приближавайки се към излизането му догодина

Admin

Основател на PES България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.